Onze camper is opnieuw gestoffeerd!

Wij hebben de bekleding van onze camper opnieuw laten stofferen.

Sterker nog, niet alleen stofferen, maar ook de binnenkanten van alle stoelen en banken hebben we opnieuw gedaan.
Dus nieuw koudschuim en de pasvormen hebben we laten aanpassen / verbeteren. Daardoor zit het weer allemaal geweldig! En de bekleding kan er weer jaren tegenaan.

Wij hebben gekozen voor een velours bekleding.
Gewoon omdat we deze mooi en chique vinden.

Qua prijs is het lastig te vertellen wat zoiets voor jullie camper zou gaan kosten. Het is immers maatwerk en de prijs is ook afhankelijk van de dingen die je ook gedaan wenst te hebben. Zoals meer dan 1 kleur, andere soorten stof of leer, alles laten impregneren, ook de stoelen opnieuw vullen en vormen, hoeveel materiaal nodig is en dergelijke.

Wij hadden dus een vrij dure materiaalsoort, en we hebben alle stoelen opnieuw laten vullen en vormen, plus we hebben nog enkele kleine opties laten toevoegen. Je moet rekening houden met een prijs van minimaal 2000 euro voor zoiets als dit.

Uiteraard hebben we een video gemaakt van ervoor en erna.
Kijk en oordeel zelf in deze video! klik hier.