Over ons

Wij zijn Dennis en Nancy. En samen met onze ruwharige Teckel Daisy maken we de leukste avonturen mee.
We gaan vaak met de camper op pad. Veel binnen Nederland, maar ook regelmatig gaan we op zoek naar leuke plekjes in Duitsland. Luxemburg en België.

Via ons Youtube kanaal en deze website maken wij verslagen van alles wat we onderweg meemaken. En we maken overzichten van de camperplaatsen waar we overnacht hebben.

Daarnaast laten we ook gewoon zien waar we nog meer komen. Niet alleen met de camper, maar ook op de fiets, met de auto en zelfs met de scooter. Alles wat leuk is om te laten zien, filmen we en maken we voor jullie een leuk verslag.

Ook leggen we regelmatig bepaalde dingen uit die met campers en kamperen te maken hebben. Denk daarbij aan de werking van de verwarming, of het aansluiten van gasflessen of het installeren van extra verlichting in de camper.

Ga je mee op avontuur?

Ga je mee met ons op avontuur? Wil je weten waar we geweest zijn, wat we nu weer meegemaakt hebben? Dan kun je ons via bovenstaande linkjes volgen. 
Je kunt op deze website ook de korte verslagen teruglezen. Je ziet dan waar we geweest zijn, wat we daar gedaan hebben en hoe we dat vonden.
Daarmee kun je eventueel ook voor jezelf bepalen om ook een keertje daarheen te gaan. Want wat wij leuk vinden kan zomaar iets zijn dat ook perfect in jouw straatje past.

We luisteren ook graag naar jullie tips natuurlijk, daarom kun je ons gerust adviseren waar we een keertje heen zouden moeten of wat we echt gezien moeten hebben.
Dat vinden wij ook weer leuk uiteraard.