Over ons


Wie zijn wij?

Hallo, wij zijn Dennis en Nancy, en onze avontuurlijke metgezel is Daisy, onze ruwharige Teckel. Samen beleven we de meest opwindende avonturen die je je kunt voorstellen.

Onze reizen vinden vaak plaats aan het stuur van onze geliefde camper. Terwijl we veel mooie plekken ontdekken in Nederland, gaan we ook regelmatig op zoek naar verborgen schatten in Duitsland, Luxemburg en Belgi├ź.

Door middel van ons YouTube-kanaal en deze website, nemen we je mee op reis door middel van boeiende verslagen van onze avonturen onderweg. Bovendien bieden we handige overzichten van de camperplaatsen waar we hebben genoten van een welverdiende nachtrust.

Maar onze reislust beperkt zich niet tot de vier wielen van onze camper; we delen ook onze avonturen op de fiets, in de auto of gewoon te voet. Alles wat we de moeite waard vinden om met jullie te delen, leggen we vast in spannende verslagen.

Daarnaast nemen we graag de tijd om belangrijke aspecten van het camperleven en kamperen uit te leggen. We behandelen onderwerpen als het functioneren van verwarmingssystemen, het aansluiten van gasflessen en het installeren van extra verlichting in de camper. En we delen graag tips en tricks die wij tijdens onze reizen opdoen met jullie. Van product reviews, tot camperplaats verslagen en van wandelroutes tot hoe je de BBQ het beste indeelt.

Samen Op Avontuur

Lijkt het je leuk om met ons op avontuur te gaan? Wil je weten waar we recentelijk zijn geweest en welke nieuwe ervaringen we hebben opgedaan? Volg ons dan via onze Youtube pagina of hier op deze website.
Hier kun je ook onze korte verslagen lezen, waarin we gedetailleerd vertellen waar we zijn geweest, wat we hebben beleefd, en hoe we dat hebben ervaren. Misschien raak je wel geïnspireerd om dezelfde bestemmingen te verkennen, want wat wij geweldig vinden, past wellicht ook perfect in jouw reisplannen.

We staan altijd open voor suggesties en tips van onze onze volgers en kijkers. Voel je vrij om ons aan te bevelen waar we zeker naartoe moeten gaan of welke bezienswaardigheden we absoluut niet mogen missen. We vinden het geweldig om te horen wat jullie te zeggen hebben en kijken uit naar de mogelijkheid om samen nieuwe avonturen te beleven.

Laten we samen de wereld verkennen en genieten van elke stap van de reis!

Scroll naar boven