Een overzicht van onze favoriete camper spullen

In onze video’s zie je allerlei handige en slimme spullen voorbij komen, variërend van oprijbokken tot soeplepels en van een levelsysteem tot fietsendragers. Wij ontvangen regelmatig vragen van kijkers over de spullen die we gebruiken, en soms realiseren we ons niet eens hoeveel interesse hierin is.

Op veelvuldig verzoek hebben we besloten om een lijst samen te stellen van zoveel mogelijk van deze spullen. Hieronder vind je een overzicht, waar we indien mogelijk ook een link toevoegen naar een website voor meer informatie over het product of zelfs waar het te koop is. Houd er rekening mee dat deze lijst verre van compleet is en voortdurend verandert. We doen ons best om deze zo actueel mogelijk te houden.

Mis je iets dat je in onze video’s hebt gezien maar niet op deze lijst staat? Laat het ons dan weten via het contactformulier. We gaan er graag achteraan en voegen het, waar mogelijk, toe aan de lijst.

Uitgelichte producten

De Allpowers Powerstation

Deze Allpowers powerstation kun je via onderstaande link aanschaffen MET korting. Gebruik voor het afrekenen de code: POWEROPPAD en dat scheelt je direct 10%

Flextail Tiny Repel anti-mug

Wij hebben deze altijd bij ons als er kans op muggen is. En het werkt echt goed om de muggen weg te houden.
Klik hieronder om er zelf ook eentje aan te schaffen via hun officiële website.

Wollen kleding en schoeisel van Giesswein

Wij dragen graag de kleding en schoeisel van Giesswein uit Oostenrijk. Helemaal ecologisch verantwoord en mét 20% korting te koop als je via onderstaande link besteld en de code DN20 gebruikt.

X-Over rugzakken

Dit zijn die speciale rugzakken van X-Over. Heel makkelijk mee te nemen, en onderweg (met één hand) te gebruiken zonder iedere keer af te moeten doen. Je krijgt korting van ze als je de code DENNISENNANCY gebruikt op hun site.

Lijst van Onze Spullen:

Kleding, schoeisel en accessoires

 • We zijn gek op de kleding en het schoeisel van Giesswein. Superspul. Als volger krijg je 20% korting als je de code DB20 gebruikt.
  Meer informatie over Giesswein en hoe je makkelijk 20% korting krijgt? Klik op de volgende link: https://dennisennancy.nl/giesswein/
 • Onze speciale rugzakken zijn van X-Over. Verkrijgbaar via https://www.x-over.nl en als je de code DENNISENNANCY gebruikt, krijg je 10% korting van ze

Keuken- en Kookgerei

Video apparatuur

Powerhuishouding camper

Technische dingen camper

Huishoudspullen

Gadgets en handig

In onze garage

Diversen

Deze lijst zal zich blijven ontwikkelen, dus kom regelmatig terug om te zien welke nieuwe en handige spullen we hebben toegevoegd aan ons arsenaal. En vergeet niet, als je iets mist, laat het ons weten, zodat we het kunnen onderzoeken en toevoegen aan deze lijst. Happy camping!

Deze website maakt soms gebruik van affiliate links. Dit betekent dat wij een kleine commissie kunnen verdienen als je iets koopt via de links die we delen. Het gebruik van deze links kost jou niets extra, maar het helpt ons om deze website en ons Youtube kanaal draaiende te houden. Bedankt voor je steun!

13 opmerkingen bij “Een overzicht van onze favoriete camper spullen”

 1. Avatar

  Hey Dennis en Nancy, ik heb eigenlijk een vraagje buiten je vlog om. Ik wou eigenlijk weten hoe jullie het stellen met je Selfiedrone HoverAir X1. Zo zag ik ook dat Camper Dao er ook een heeft. Ik ben in afwachting van mijn nieuwe aanwinst, en ik had graag jullie bevinding van het gebruiksgemak van het toestel vernomen. Inmiddels is er een update verschenen. Ik ben benieuwd. Ik geniet telkens weer van jullie ontspannende vlogs, met jullie steeds weer terugkerende items, nl ‘eten en lekkere ijsjes’ haha. Doe zo verder. Ik geniet mee! Bedankt hoor.

  1. Dennis

   Dank voor het compliment.
   Wij hebben inderdaad de X1 en zijn er erg blij mee. Gebruiken hem regelmatig ook.
   Zeker met de nieuwe update waarmee je hem met gebaren nog een beetje kunt sturen is helemaal makkelijk.

 2. Avatar
  Lia kuijper

  Hallo, ik begreep dat jullie fietshelmen hebben met communicatie? Bevallen die goed? En van welk merk zijn ze? Dank alvast, groet, Lia

 3. Avatar
  Marisca Noorlander

  Hey hallo, ik zag in een filmpje dat jullie een gasmelder hebben in de camper. Welke is dit en waar verkrijgbaar.

  Dank alvast.

 4. Avatar

  Ha Dennis en Nancy,

  Wij hebben in de kastjes en in de lades anti slip liggen. Toch hebben we last van gerammel, wat we ook doen.
  Met name de besteklade, (de keuken staat boven de achteras) rammelt als een gek.

  Hoe hebben jullie dat opgelost? 🙂

  Hoor het graag, groetjes,
  Karin

  1. Dennis

   Wij hebben dat er ook in liggen en om eerlijk te zijn hebben we niet meer gedaan dan dat. Het rammelt bij ons nauwelijks.
   Nu moet ik wel bekennen dat er bij ons echt alleen het hoognodige in de lades en kastjes zit. Ik weet niet hoe dat bij jullie is natuurlijk.
   Maar wij hebben bijvoorbeeld niets extra aan bestek of servies bij ons. Precies genoeg voor 2 personen. Dat scheelt gewicht, en uiteraard ook rammelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven