Superweekend op camping De Hoge Haren in Tuil

We hadden al een weekendje gepland staan. Deze keer in Tuil. Lekker dichtbij voor ons en we waren eigenlijk altijd al benieuwd naar de omgeving zo nét over de Waal.
Nu viel er op het werk een klus uit, dus hebben we van deze nood een deugd gemaakt en hebben we er 1 dag extra bij kunnen plannen. Zo gingen we van een weekend, naar een lang weekend vrij! Heerlijk!

Tuil ligt in West Betuwe. Een heel mooi gebied, pal langs de uiterwaarden van de Waal. En je kunt me daar toch goed fietsen.
De eerste dag was te warm, maar de volgende dag was het perfect fietsweer. Dus zijn we direct op pad gegaan.

Onderweg twee hele mooie kastelen mogen zien, waar we ook nog eens met de drone hebben kunnen vliegen en beelden van hebben kunnen maken.
Uiteraard staan die in deze video.
Verderop kwamen we een heuse kasteeltuin tegen met geweldige rozen.

In Varik aangekomen, bleek daar ook een camperplaats te zijn. Die hadden we nog niet eerder gezien, maar omdat we er nu toch zijn… direct even goed bekeken.
Tegenover de camperplek is het ‘Veerhuis’, daar kun je lekker op een terrasje zitten. Wat we uiteraard even gedaan hebben.
Wat een geweldige fietstocht was dat zeg.

Terug op de camping heb ik weer de drone de lucht in gestuurd om beelden van de camping en camperplek zelf te maken. Hierop kun je goed zien hoe ruim en netjes alles is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *