Oostenrijk Zomer Tour 2022

In de zomer van 2022 zijn we op tour geweest met de camper naar Oostenrijk. Via enkele mooie camperplaatsen in Duitsland hebben we op goed geluk een route gereden door Oostenrijk waarbij we op de mooiste plekjes terecht gekomen zijn.

Achteraf hebben we de gereden route omgezet naar een kaart waarop de route terug te vinden is, en ook de plekken waar we overnacht hebben op vermeldt staan.

Gaandeweg de komende periode gaan er in de omschrijving op de kaart bij de diverse overnachtingsplekken linkjes komen te staan. Dat zijn dan verwijzingen naar de video die bij de betreffende camperplaats hoort.
Deze staan er nu (augustus 2022) nog niet allemaal op, omdat we veel video’s nog aan het monteren zijn. Maar gedurende de komende tijd zullen alle locaties aangevuld worden met bijbehorende video’s.

Dus… heb je onze foto’s op Facebook en Instagram al gezien en wil je precies weten hoe we gereden hebben en waar we overnacht hebben?
Kijk dan op deze interactieve kaart.

4 gedachten over “Oostenrijk Zomer Tour 2022”

  1. Hallo Dennis, heb je misschien de gpx file hiervan om te delen. Deze kunnen mensen dan eventueel gebruiken bij hun eigen routeplanners.
    Zou heel mooi en fijn zijn.
    Groet Henk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *