Oostenrijk 2022 – Super camperplek Bergmoment

We zijn Oostenrijk binnen gereden in de buurt van Salsburg en het is heet. Érg heet! Onze eerste stop zal op een camping in de buurt van Salsburg zijn, en we zoeken er eentje met veel schaduw. Daar zingen we de ergste hitte uit. Je kunt dan toch niet veel meer doen dan jezelf rustig te houden.
We vonden een plek op Campin Auwirt. Mooie camping, en deze laten we dan ook zien in onderstaande video.

Vervolgens reden we verder, we hadden gehoord van een nagelnieuwe camperplaats in Bucheben, dat is vlakbij Rauris.
Deze plek hadden we niet mogen missen! Dit is een camperplaats midden tussen de bergen en de geweldige natuur. Je loopt zo de camperplaats af en staat direct in een mooie vallei met veel groen, beekjes en bergen. Wat een genot.
Kijk maar eens mee in onderstaande video. Deze video is trouwens best lang voor onze doen. Daarom hebben we er hoofdstukken in gemaakt zodat je eventueel direct naar bepaalde delen kunt springen. Maar we hebben natuurlijk liever dat je de video helemaal bekijkt 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *