Butternut Box – De voeding voor Daisy

Tijdens onze reizen is het welzijn van Daisy altijd een topprioriteit. Daarom hebben we gekozen voor Butternut Box, en Daisy vindt het geweldig!

Wat is Butternut Box?

Butternut Box is een premium hondenvoeding service die verse, gezonde en volledige maaltijden voor honden levert. Elke box wordt aangepast aan de behoeften van jouw hond en wordt direct naar je deur gebracht.

Waarom kiezen wij voor Butternut Box voor Daisy:

  • Gezonde Ingrediënten: Alleen de beste, verse ingrediënten worden gebruikt. Geen vulstoffen, conserveringsmiddelen of andere onnodige toevoegingen.
  • Daisy’s Favoriet: Vanaf de eerste hap was Daisy verkocht! Ze geniet elke dag van haar maaltijden en wij zien een gelukkige, gezonde hond.
  • Maatwerk: Elk recept wordt aangepast aan de behoeften van jouw hond, gebaseerd op leeftijd, gewicht, ras en gezondheidstoestand.
  • Gemak: Geen gedoe meer met naar de winkel gaan. De maaltijden worden direct bij jou thuis afgeleverd.
  • Lekker: Daisy is best een moeilijke eter en ze lust veel dingen niet of laat ze gewoon staan. Niet met Butternut. Ze vind het geweldig, hoewel ze wel een duidelijke voorkeur heeft voor Rund, Wild, Varkens en Eend.

Onze Ervaring met Butternut Box

Bij een druk leven als dat van ons, waarbij we constant hard werken in ons bedrijf én heerlijk op pad zijn met onze camper, is het fijn om te weten dat we Daisy de beste voeding kunnen geven zonder gedoe. We hebben gezien hoe haar energie is toegenomen en hoe haar vacht nu glanst. En bovenal, Daisy vindt iedere maaltijd heerlijk!

We willen dat jij en je trouwe viervoeter ook van deze geweldige voeding kunnen genieten. Daarom mogen we je 50% korting aanbieden namens Butternut op de eerste box(en) wanneer je bestelt via de onderstaande links.

Profiteer Nu van 50% Korting!

Wil je ook dat jouw hond geniet van gezonde, verse maaltijden die met zorg zijn bereid? Bestel je eerste twee maatwerk Butternut Boxen nu met maar liefst 50% korting!

Klik hier om je eerste box te bestellen: [Bestel Nu met Korting!]
Ontvang je eerste twee boxen tegen halve prijs: Profiteer van je korting en zie hoe jouw hond geniet van elke hap.
Blije Hond Gegarandeerd: Zie het verschil in de gezondheid en het geluk van jouw hond, net zoals wij dat bij Daisy hebben gezien.

Wat is Butternut Box?
Butternut Box is opgericht met de simpele missie om de gezondheid en het welzijn van honden te verbeteren door middel van verse, hoogwaardige maaltijden. Het idee ontstond vanuit de liefde voor honden en het verlangen om hen de beste voeding te bieden, net zoals wij dat voor onszelf willen.

Wat Maakt Butternut Box Uniek?

  1. Vers Gemaakt: Elke maaltijd van Butternut Box is vers bereid met hoogwaardige ingrediënten. Er worden geen kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen of vulstoffen gebruikt. Dit betekent dat je hond puur en gezond voedsel krijgt, zoals het hoort.
  2. Bevroren Aangeleverd: Om de versheid en voedingswaarde te behouden, worden de maaltijden vers bereid en vervolgens direct ingevroren. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden langer behouden blijven zonder verlies van kwaliteit, en het zorgt voor gemakkelijk thuis opslaan.
  3. Op Maat Gemaakt: Elke hond is uniek, en dat begrijpen ze bij Butternut Box. Daarom worden de maaltijden speciaal aangepast aan de individuele behoeften van jouw hond. Of je hond nu een pup is, volwassen of seniore leeftijd heeft, elke box is zorgvuldig samengesteld op basis van gewicht, ras, leeftijd en eventuele gezondheidsbehoeften.

Kortom, Butternut Box biedt gezonde, verse en persoonlijk samengestelde hondenmaaltijden, geleverd rechtstreeks aan je deur, bevroren om maximale versheid te garanderen. Dat maakt Butternut Box de ultieme keuze voor elke verantwoordelijke hondenliefhebber die het beste voor zijn trouwe viervoeter wil.

Disclaimer
Op deze pagina vind je links naar de website van Giesswein en naar specifieke producten. Deze links kunnen zogenaamde affiliate links zijn. Dit betekent dat we een kleine commissie kunnen verdienen als je via deze links een aankoop doet. Het is belangrijk om te weten dat dit geen extra kosten voor jou met zich meebrengt. De prijs die je betaalt voor de producten is precies hetzelfde, of je nu rechtstreeks naar de Giesswein-website gaat of via een van onze links. Wij kiezen ervoor om deze affiliate links te gebruiken omdat we oprecht geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van Giesswein-producten. Deze commissie helpt ons om de kosten voor het onderhouden van de website en het maken van de vele video’s een beetje te drukken. Hierdoor kunnen we blijven doen wat we leuk vinden – jou voorzien van de beste aanbevelingen en inzichten over producten die passen bij je avontuurlijke levensstijl. Bedankt voor je steun!

Scroll naar boven