De extra schermen van Carpuride

Wat maakt Carpuride?
Carpuride is gespecialiseerd in hoogwaardige navigatiesystemen en accessoires die speciaal zijn ontworpen om het camperen comfortabeler en veiliger te maken. Het merk staat voor innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, met een sterke focus op technologie die je rijervaring verbetert.
Wij werken regelmatig samen met Carpuride om hun producten te testen. Op dit moment hebben we 2 versies getest van hun Carplay en Android Auto systemen en die bevallen ons uitstekend!

Korting op alle Carpuride spullen

Je krijg namelijk korting op de spulletjes van Carpuride als je deze via deze website en links besteld. Dat is mooi meegenomen toch?
Wil je alle producten bekijken uit hun collectie? Ga naar https://carpuride.com/ en ontdek alle mooie oplossingen. Van simpel tot heel erg uitgebreid. En als je de kortingscode DENNIS50 gebruikt bij het afrekenen, krijg je een hele leuke korting op de inhoud van je winkelwagen.

Populaire Producten van Carpuride

Carpuride W103 Pro

De Carpuride W103 Pro is een draagbare, slimme multimediaconsole voor op het dashboard, die is uitgerust met Dual Bluetooth. Het apparaat heeft een 10,3-inch HD IPS capacitief scherm en ondersteunt spraakbesturing, waaronder Apple Siri en Android Voice Control, evenals Google Voice Control.

Met deze console kun je gebruikmaken van draadloze en bekabelde verbindingen, zoals Apple CarPlay, Android Auto, Mirror Link, en alleen bekabelde AutoLink. Het ondersteunt ook USB-multimediaspelers en TF-kaart multimediaspelers.

Daarnaast heeft het apparaat ook ondersteuning voor achteruitrijcamera’s als onderdeel van de autoradio-ontvanger.

Wil je alle specificaties en prijzen zien?
Kijk dan hier: https://tinyurl.com/w103pro

CARPURIDE W903

De Carpuride W903 is een draagbare slimme multimedia-dashboardconsole met een voorcamera. Dit apparaat ondersteunt zowel Apple CarPlay als Android Auto, en biedt een 9,3 inch IPS-touchscreen.

De console is uitgerust met een 4K-voorcamera en een 1080P-achteruitrijcamera, wat zorgt voor duidelijke beeldopnamen bij zowel dag- als nachtlichtomstandigheden.

De console beschikt over functies zoals dashcam en lusopname, en biedt zelfs spiegel- en spraakondersteuning. Het apparaat is draadloos en biedt een naadloze integratie met je smartphone, waardoor navigatie, muziek en andere functies eenvoudig toegankelijk zijn via het dashboard.

Meer informatie: https://tinyurl.com/cpw903eu

Waarom wij kiezen voor Carpuride

Als ervaren camperaars genieten wij enorm van de producten van Carpuride. Ze maken onze reizen niet alleen gemakkelijker, maar geven ons ook de zekerheid dat we altijd de juiste route en nodige informatie voor een veilige rit hebben. We raden Carpuride dan ook van harte aan!

Meer informatie en bestellen
Wil je meer weten over Carpuride en hun fantastische producten? Bezoek dan hun website via carpuride.com. Ze leveren alle producten binnen de EU zonder extra kosten voor invoerrechten.

Disclaimer
Op deze pagina vind je links naar de website van Giesswein en naar specifieke producten. Deze links kunnen zogenaamde affiliate links zijn. Dit betekent dat we een kleine commissie kunnen verdienen als je via deze links een aankoop doet. Het is belangrijk om te weten dat dit geen extra kosten voor jou met zich meebrengt. De prijs die je betaalt voor de producten is precies hetzelfde, of je nu rechtstreeks naar de Giesswein-website gaat of via een van onze links. Wij kiezen ervoor om deze affiliate links te gebruiken omdat we oprecht geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van Giesswein-producten. Deze commissie helpt ons om de kosten voor het onderhouden van de website en het maken van de vele video’s een beetje te drukken. Hierdoor kunnen we blijven doen wat we leuk vinden – jou voorzien van de beste aanbevelingen en inzichten over producten die passen bij je avontuurlijke levensstijl. Bedankt voor je steun!

Scroll naar boven