Een gure jaarwisseling

Het jaar 2024 begon voor ons op een bijzondere plek: de sfeervolle camperplaats An de Béke in Klarenbeek. Helaas had het weer andere plannen voor ons in petto, met aanhoudende regen en omstandigheden die verre van ideaal waren. Maar ondanks deze tegenslag lieten we ons niet uit het veld slaan en besloten verder te trekken naar de camperplaats in Gendt, gelegen in lingerwaard.

Hier werden we opnieuw geconfronteerd met wispelturig weer, met hagelbuien die elkaar in rap tempo opvolgden. Maar zelfs te midden van deze uitdagende omstandigheden slaagden we erin om toch een paar mooie dagen te beleven. In ons nieuwste vlogartikel delen we niet alleen de avonturen van deze reis, maar bieden we ook een kijkje in de camperplaatsen zelf en laten we zien welke voorzieningen ze te bieden hebben.

Een hoogtepunt van onze ervaring was Nancy’s demonstratie van hoe wij koffie zetten met de percolator. Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar onze methode? Nancy neemt je stap voor stap mee in dit proces, zodat je precies kunt zien hoe wij genieten van een heerlijk kopje koffie te midden van wisselvallig weer en onvergetelijke camperavonturen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven