Een Sfeervol Camperweekend in Geesteren: Reensboer Recreatie

Laat ons je meenemen op een camperweekend in het schilderachtige Geesteren, waar we onze thuisbasis hebben op de camperplaats van Reensboer Recreatie. Ondanks een verrassend natte start ontdekken we hoe slimme voorzieningen ervoor zorgen dat onze camper droog en comfortabel staat op een verharde ondergrond.

Camperplaats Hoogtepunt: Een van de hoogtepunten van ons verblijf is de warme kantine op de camperplaats. Hier worden we verwend met lekkernijen en ervaren we de vrijheid op basis van goed vertrouwen. In de video laten we je de gezellige sfeer proeven en delen we onze indrukken van deze gastvrije plek.

Fietsverkenning en Idyllische Plekjes: Op dag twee verkennen we de prachtige omgeving per fiets en ontdekken we het mooiste plekje van Twente: Watermolen Bels. Een idyllisch tafereel met een waterval trakteert ons op puur genot. Na een dag vol lekker eten en drinken keren we op de fiets terug naar de camperplaats. ’s Avonds in de camper genieten we van wat lekkers en een ontspannend filmpje. Natuurlijk laten we je uitvoerig de camperplaats zien, zodat je een goed beeld krijgt van wat deze plek te bieden heeft.

Mis dit Camperavontuur Niet: Dompel jezelf onder in dit camperavontuur en vergeet niet te abonneren voor meer reisverhalen en camperplek ontdekkingen. Dank je wel voor het kijken en tot de volgende video!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven