Energieboost voor onze Camper! De PowerXtreme X125 LiFePO4 Lithium Accu Inbouw

Beste avonturiers en camperliefhebbers, we hebben geweldig nieuws te delen! Onlangs hebben we ons camperavontuur naar een hoger niveau getild door de oude loodaccu te vervangen door de krachtige PowerXtreme X125 LiFePO4 Lithium accu. Maar dat is niet alles; we hebben het complete systeem aangepakt en verbeterd voor optimale prestaties tijdens onze reizen.

In onze nieuwste video nemen we je mee door het volledige proces van het inbouwen van de PowerXtreme X125. We delen onze uitdagingen, de aanpassingen die nodig waren aan het bestaande systeem en laten je zien hoe we alles hebben laten monteren bij De Schutskooi in Kerkdriel, een professioneel en veilig adres voor deze specialistische taak.

Waarom kozen we voor de PowerXtreme X125 (https://emergoplus.com/product/powerxtreme-x125-3/)? Deze geavanceerde lithium accu biedt niet alleen een aanzienlijk hogere energiecapaciteit, maar is ook lichter en gaat veel langer mee dan traditionele loodaccu’s. Hierdoor kunnen we zorgeloos genieten van meer vermogen tijdens onze reizen.

Naast de accu-upgrade hebben we ook een bijpassende laadbooster laten monteren, speciaal ontworpen om het beste uit onze lithium accu te halen. Bovendien vervingen we de oude walstroomlader door een exemplaar dat perfect geschikt is voor lithium accu’s. Dit zorgt voor een efficiënte en veilige laadervaring.

En de kers op de taart? We lieten een handige kleine sinusomvormer installeren, waardoor we volledig off-grid kunnen gaan staan. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor ons avontuur, waardoor we nog meer afgelegen en prachtige plekken kunnen verkennen.

Natuurlijk begrijpen we dat niet iedereen zelf aan de slag wil gaan met dit soort installaties, daarom lieten we alles professioneel inbouwen bij De Schutskooi in Kerkdriel. Hierdoor hebben we de gemoedsrust dat alles correct is geïnstalleerd en dat we veilig en zonder zorgen kunnen reizen.

Binnenkort gaan we deze indrukwekkende upgrade in Zweden grondig testen en zullen we onze ervaringen en conclusies delen in een volgende video. Dus houd ons in de gaten voor updates!

Hieronder een korte opsomming van de ingebouwde producten en de links erheen:

Voor nu willen we graag al onze kijkers en volgers, van Dennis, Nancy en Daisy, bedanken voor jullie steun en enthousiasme. Samen maken we dit camperavontuur onvergetelijk!

Tot snel in de volgende video!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven