Geen stroom? Geen probleem! Plus een uniek museum!

“Ontdekking van Camperplek Dommerholt”

Met nieuwsgierigheid verkennen we de prachtige faciliteiten van camperplek ’t Dommerholt. Van speeltoestellen tot een tractor voor kinderen, er is voor elk wat wils. Terwijl ik me aanmeld bij de ijsalon voor een verfrissende traktatie, genieten we van heerlijke freakshakes, koffie en ijsjes. Ons weekend eindigt met een bezoek aan het Brandweermuseum, koffie aan de gracht en nog een smakelijk ijsje. Een perfecte mix van avontuur en ontspanning!

“Duurzaam op Reis: Ervaringen met een PowerXtremeAccu en Zonnepanelen”

We delen onze ervaring met het gebruik van een PowerXtreme accu en zonnepanelen tijdens onze campertrip. Ondanks het bewolkte weer en beperkte zonneschijn, levert de accu voldoende energie voor verwarming, tv en andere apparaten, wat onze tevredenheid aantoont. Leer meer over duurzaam reizen en hoe technologie het reizen comfortabeler en milieuvriendelijker maakt!

“Cultuur en Ontspanning: Van Brandweermuseum tot Geocaching”

Regen mag onze fietsplannen dan wel doorkruisen, maar we passen ons aan en genieten van een stadswandeling en een bezoek aan het Brandweermuseum. Na een smakelijke maaltijd aan de gracht keren we terug naar de camper. We wagen ons aan geocaching, wat een spannende en nieuwe dimensie aan onze reis toevoegt. Ontdek hoe cultuur en avontuur hand in hand gaan tijdens een campertrip!

“Het Vooruitzicht van een Kampeerweekend: Gemeenschap en Avontuur”

De toekomst ziet er helder uit met het vooruitzicht op een kampeerweekend aangekondigd door ons. De gemeenschap, avontuur en gezelligheid die een kampeerweekend met zich meebrengen, beloven memorabele momenten. Sluit je aan bij ons voor inspirerende ervaringen en bereid je voor op een kampeerweekend vol avontuur en nieuwe vriendschappen!

Stap in onze wereld en ontdek de schoonheid van camperplek ’t Dommerholt, de mogelijkheden van duurzaam reizen met een PowerXtreme accu en zonnepanelen, en de culturele hoogtepunten tijdens een campertrip. Laat je inspireren en bereid je voor op jullie eigen avontuurlijke reis naar duurzame energie en gemeenschap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven