Kerst op Camperplaats De Willige Waard in Lopik

Stap in onze kerstwereld van 2023 terwijl we de feestdagen doorbrachten op Camperplaats De Willige Waard in Lopik. In deze video nemen we je mee door onze ervaringen van de eerste twee dagen, waar we te voet de omgeving verkenden en daarna de wind trotseerden op de fiets.

Verkenning te Voet: Op eerste kerstdag genoten we van een rustige verkenning te voet rondom De Willige Waard. De kronkelende paden en verrassende vergezichten boden een schilderachtige schoonheid. Het hoogtepunt? Zonder twijfel de camperplaats zelf, doordrenkt van gastvrijheid en beroemd om zijn unieke boekenverzameling.

Fietsavontuur: Ondanks de stevige wind haalden we op de tweede dag de fietsen tevoorschijn om de omgeving van Lopik op twee wielen te verkennen. Onze tocht bracht ons naar het historische Schoonhoven, waar we door smalle straatjes fietsten en historische gebouwen bewonderden. Natuurlijk werpen we in de video ook een gedetailleerde blik op de camperplaats, zodat je een goed beeld krijgt van de voorzieningen en de ontspannen sfeer.

Voor Ieder Wat Wils: Of je nu een camperliefhebber bent, interesse hebt in pittoreske dorpjes, of gewoon op zoek bent naar ontspannende content, deze video heeft voor ieder wat wils. Vergeet niet te abonneren voor meer reisavonturen en camperplaatsontdekkingen. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven