Ons Weekendje Weg naar Tielt

Afgelopen donderdag besloten Nancy en ik om het weekend eens op een andere manier te beginnen. Normaal reizen we op vrijdag, maar deze keer begonnen we een dag eerder. Ons doel was Het Ovenbuur in Tielt, België: lekker een lang weekend weg.

De Heenreis met een Nieuwe Camera
We vertrokken rond zes uur, net op tijd om nog een beetje in de avondspits te belanden. Gelukkig hielden we maar een kleine vertraging over en de reis verliep verder voorspoedig. Nancy was bezig met onze nieuwe camera, benieuwd naar hoe de beelden zouden uitpakken.

Aankomst en Verrassing
Bij aankomst op onze bestemming vonden we een prachtig plekje gereserveerd onder nummer tien. Tot onze verrassing werden we ontvangen met een persoonlijk bordje dat ons feliciteerde met onze trouwdag en onze jaren samen. Dit hartelijke gebaar maakte onze dag compleet.

Weer Uitdagingen en Locale Ontdekkingen
De volgende ochtend was het weer onstuimig. Desondanks besloten we Tielt te verkennen. We werden begroet door een storm en moesten onze plannen wat aanpassen. Toch maakten we van de gelegenheid gebruik om de lokale markt te bezoeken, wat de moeite waard was.

Genieten Ondanks het Weer
Terug op de camperplek liet het weer ons niet stoppen om van het weekend te genieten. We schoven aan onder de terrasverwarmer en proefden enkele lokale delicatessen. Ook Daisy, onze hond, werd niet vergeten — haar speciale diepgevroren maaltijden van Butternut Box (50% korting op je eerste box via https://tinyurl.com/dn-butternut) waren een ware traktatie.

Reflectie op Ons Verblijf
Terwijl ons verblijf in Het Ovenbuur ten einde liep, keken we terug op de hartelijkheid en gezelligheid van deze bijzondere plek. Ondanks enkele weerstoringen was het een gedenkwaardig weekend vol nieuwe ontdekkingen, gastvrijheid en rust.

Dit weekend heeft ons geleerd dat het soms de moeite waard is om de routine te doorbreken en een dag eerder te vertrekken. Met de juiste instelling en openheid voor nieuwe ervaringen kan je overal een stukje zonneschijn vinden. Tielt en Het Ovenbuur zullen ons nog lang bijblijven en we raden iedereen aan om zelf ook eens het avontuur op te zoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven