We ontdekken het Zwarte Woud

In onze nieuwste video nemen we je mee op een onvergetelijk avontuur in het hart van het prachtige Zwarte Woud in Duitsland. Deze reis zit boordevol adembenemende landschappen, charmante stadjes en onvergetelijke ervaringen. Bekijk onze reisroute en laat je inspireren voor je volgende campertrip!

Durbach: De Start van Onze Reistour
Onze eerste stop is het idyllische plaatsje Durbach. Dit stadje verwelkomt ons met open armen en een heerlijke geur van versgebakken taart en koffie. We konden simpelweg niet voorbij de charmante bakkerij wandelen zonder te stoppen voor een stuk lokale lekkernij. Het is deze combinatie van eenvoudige genoegens en lokale smaken die reizen zo speciaal maakt.

Gengenbach: Het Mooiste Stadje van het Zwarte Woud
Onze volgende halte is Gengenbach, dat algemeen wordt beschouwd als het mooiste stadje in het Zwarte Woud. En terecht! Met haar middeleeuwse architectuur, geplaveide straatjes en levendige sfeer voelt dit stadje als een stap terug in de tijd. We overnachten op een fantastische camperplaats, omgeven door de natuurlijke pracht en praal van het woud. De rust en schoonheid van deze plek zijn werkelijk ongeëvenaard en bieden een perfecte uitvalsbasis om Gengenbach en de omgeving te verkennen.

Van Duitsland naar Frankrijk: Een Spontane Wending
Hoewel Forbach aanvankelijk onze volgende bestemming was, bracht een spontane beslissing ons naar Frankrijk! Dankzij France Passion ontdekten we een verborgen parel van een camperplaats. Deze plek biedt een indrukwekkend uitzicht en een sfeer van ongekende kalmte en ontspanning. Het is deze onverwachte wending die reizen zo opwindend maakt. De prachtige landschappen en serene omgeving van onze Franse ontdekking worden vastgelegd in prachtige beelden die je zeker zullen inspireren.

Tips en Ervaringen voor de Camperliefhebber
Tijdens deze reis delen we niet alleen onze persoonlijke ervaringen maar ook praktische tips voor mede-camperliefhebbers. Van de beste plekken om te overnachten tot heerlijke lokale lekkernijen, onze video zit boordevol nuttige informatie. We delen ook de prachtige beelden die we onderweg hebben vastgelegd, zodat je een voorproefje krijgt van wat deze regio te bieden heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven