De Camper Expo in Houten 2024

Het is een frisse ochtend, maar het belooft een droge dag te worden. Vandaag staat er iets spannends op de agenda: de camper expo! En het beste nieuws? Het is binnen, dus die wind is geen probleem. We zijn ontzettend benieuwd naar wat ons te wachten staat. Het is alweer twee jaar geleden sinds ons laatste bezoek, dus we zijn er helemaal klaar voor om verrast te worden. Met een hele dag voor de boeg hebben we alle tijd om alles rustig te bekijken, en jullie mogen meekijken!

We stappen de expo binnen en worden meteen begroet door bekende gezichten. Het is altijd bijzonder om volgers in het echt te ontmoeten. Een goed begin van wat een geweldige dag belooft te worden.

Na een korte tijd in de rij te hebben gestaan, is het tijd voor koffie en een lekker gebakje. Het is pas half tien, maar we hebben alweer trek. Gelukkig bestaat er zoiets als ontbijtgebakjes! Met nieuwe energie gaan we verder de expo verkennen.

En wat een verrassingen komen we tegen! Van ruime bedden tot uitgebreide keukens en verrassend grote natte ruimtes. Het ene na het andere pronkstuk trekt onze aandacht. Sommige campers maken zoveel indruk dat we ze wel van binnen moeten zien.

Maar het hoogtepunt van de dag? Ons nieuwe servies! Na jarenlang praten hebben we eindelijk de knoop doorgehakt en een nieuw servies gekocht. Een tweepersoons servies, want eigenlijk hebben we niet meer nodig. Het voelt goed om wat minimalistischer te leven.

En natuurlijk mogen we het niet vergeten: een ijsje! Het is al bijna vijf uur en we hebben wel verdiend om even te genieten van een verfrissende traktatie voordat we weer huiswaarts keren.

Hoewel we niet alles hebben kunnen zien door de drukte, was het een fantastische dag vol ontdekkingen en gezelligheid. We hebben genoten van elk moment, en we vinden het geweldig dat we zoveel mensen hebben kunnen ontmoeten en spreken.

En nu, met het weekend voor de deur, maken we ons klaar voor een rustige rit naar huis. Geen haast, gewoon genieten van het moment. En natuurlijk willen we de organisatie bedanken voor hun gastvrijheid en het warme welkom. Zonder hen zou deze dag niet zo speciaal zijn geweest.

Dat was het weer voor vandaag, avonturiers! Wil je alles zien? Hieronder de complete video:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven