Deze unieke camperplaats is een paradijsje

Het is altijd een plezier om er even tussenuit te gaan, en onze recente reis naar camperplek De Vlinder in Hengelo was absoluut geen uitzondering. Gelegen in het prachtige Gelderland, biedt deze bijzondere campingplek niet alleen een unieke vorm die doet denken aan een vlinder, maar ook een comfortabele en gezellige omgeving voor een perfecte ontsnapping.

Vanaf het moment dat we aankwamen, was het duidelijk dat deze plek iets speciaals had. Met plek voor negenenvijftig campers, ruime verharde staanplaatsen, en een heerlijke huiskamer waar je kunt genieten van een biertje, wijntje of frisdrank, voelden we ons direct welkom. En het zonnige winterweer was een extra bonus die ons verblijf nog aangenamer maakte.

Ons avontuur begon met een gezellige fietstocht door de omgeving. We konden het niet laten om te stoppen bij Camperpark Jena waar we genoten van een stukje appelgebak met slagroom en een goede bak koffie. Het park, met zijn unieke decoratie en ouderwetse sfeer, maakte onze ervaring nog authentieker.

Na onze fietstocht was het tijd om te ontspannen en te genieten van de zon. We klapten ons tuinstel uit en namen nog even de tijd om een lekker wijntje of pilsje te drinken voordat de weersomstandigheden ons naar binnen dreven. Maar zelfs het regenachtige weer kon onze geest niet dempen, aangezien we getuige waren van een sfeervol paasvuur vanuit de gezellige camper.

De faciliteiten op De Vlinder waren uitstekend. Schone en moderne sanitaire voorzieningen, beveiliging die ervoor zorgt dat de deur niet zomaar dichtwaait, en een relaxte sfeer die bijdroeg aan een perfecte kampeerervaring. En zelfs toen het tijd was om weer naar huis te gaan, waren we blij dat we op de verharde ondergrond stonden, waardoor het gemakkelijk was om te vertrekken ondanks de regen.

We kijken met veel plezier terug op onze tijd op camperplek De Vlinder. Het was de ideale plek om even de dagelijkse routine te onderbreken en te genieten van de simpele dingen in het leven. Het is zeker een aanbeveling waard voor iedereen die op zoek is naar een rustige ontsnapping in de natuur.

Tot slot wil ik zeggen, als je ooit in de buurt bent van Hengelo, Gelderland, is camperplek De Vlinder zeker een bezoek waard. Misschien zien we elkaar daar een keer!

Heb je genoten van deze blogpost? Geef ons dan een duimpje alsjeblieft en vergeet niet te abonneren voor meer avonturen. Tot de volgende! Groetjes en doei doei!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven