Dit kan zo’n mooie camperplaats worden!

Deze vlog neemt je mee naar een bijzondere bestemming, waar we een unieke ervaring hebben beleefd. Onze reis begon met een overnachting op Camperplaats Otje in Neer. Deze plek biedt werkelijk een geweldige ervaring voor camperaars, met uitstekende voorzieningen en aandacht voor elk detail.

Tijdens ons verblijf maakten we spontaan een uitstapje naar De Pleisterplaats, waar we verrast werden door de heerlijke maaltijden die we er hebben genoten. Het was echt buitengewoon lekker!

Vervolgens besloten we iets totaal anders te doen. We brachten een bezoek aan vrienden in Lomm, die overwegen om een camperplaats te openen in de toekomst. Wij gebruikten deze gelegenheid om met onze camper proef te slapen en de omgeving te verkennen. We onderzochten alle mogelijkheden en beoordeelden of het de moeite waard zou zijn om daar een camperplek te beginnen.

In deze vlog delen we graag onze ervaringen en avonturen die we tijdens dit bezoek hebben meegemaakt. Van de warme ontvangst tot de verkenning van de omgeving, we nemen je mee in alles wat we hebben beleefd tijdens deze bijzondere reis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven