Een perfecte navigatie voor de camper?

De Carpuride 103p?

In deze video laat ik je een innovatief product zien dat je camper een upgrade geeft. Het is de Carpuride 103p, een IPS scherm van 10.3 inch dat je draadloos kunt koppelen aan je smartphone om gebruik te maken van Android Auto of Apple Carplay. Zo kun je je favoriete apps op je telefoon bedienen via het scherm, zoals navigatie, muziek, berichten en nog veel meer. Je kunt ook je telefoon spiegelen op het scherm om bijvoorbeeld video’s te kijken.

De Carpuride 103p heeft een ingebouwde speaker, een FM-zender, een aux-uitgang en een Bluetooth-audio-uitgang. Je kunt het scherm dus op verschillende manieren aansluiten op je bestaande audio-installatie. Het scherm is ook makkelijk te installeren in elke auto of camper, want je hoeft alleen maar de 12V-kabel aan te sluiten op de sigarettenaansteker. Je kunt het scherm bevestigen aan het raam of op je dashboard.

Wat zit er in de doos en wat kost het?

In deze video laat ik je zien wat er allemaal in de doos zit als je de Carpuride 103p bestelt. Je krijgt het scherm zelf, een zuignap om het aan het raam te bevestigen, een standaard om het op je dashboard te plaatsen, een 12V-kabel, een USB-kabel en een handleiding.

De Carpuride 103p kost op dit moment €289,99 op de officiële website van het merk. Dat is een redelijke prijs voor een product dat je camper zo veel meer mogelijkheden geeft. Je kunt de Carpuride 103p hier bestellen: https://carpuride.com/?ref=4vuoenqr

Hoe installeer en gebruik je het scherm?

In deze video laat ik je ook zien hoe je het scherm installeert en gebruikt in je camper. Het is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de 12V-kabel aan te sluiten op de sigarettenaansteker en het scherm te bevestigen aan het raam of op je dashboard. Dan kun je je smartphone verbinden met het scherm via Bluetooth. Je kunt kiezen of je Android Auto of Apple Carplay wilt gebruiken, afhankelijk van je telefoon. Dan kun je je apps op je telefoon bedienen via het scherm, zoals navigatie, muziek, berichten en nog veel meer. Je kunt ook je telefoon spiegelen op het scherm om bijvoorbeeld video’s te kijken.

Het scherm heeft een helder en scherp beeld, een goed geluid en een snelle reactie. Het is ook makkelijk te bedienen met je vingers of je stem. Je kunt ook de instellingen aanpassen naar je eigen voorkeur, zoals de helderheid, het volume, de taal en de achtergrond.

Mijn conclusie: een aanrader voor elke camperaar

Ik ben erg tevreden over de Carpuride 103p en ik raad het aan voor elke camperaar die zijn camper naar een hoger niveau wilt tillen. Het is een slim scherm dat je camper veel meer mogelijkheden geeft, zoals Android Auto of Apple Carplay, je favoriete apps op je telefoon, je telefoon spiegelen op het scherm en nog veel meer. Het is ook makkelijk te installeren en te gebruiken, zonder dat je je camper hoeft te verbouwen of je telefoon hoeft te gebruiken. Het is ook veiliger, want je kunt je ogen op de weg houden en je handen aan het stuur.

Als je meer informatie wilt over de Carpuride 103p, of als je nieuwsgierig bent naar andere modellen en mogelijkheden, kun je hier de website van het merk bekijken: https://carpuride.com/?ref=4vuoenqr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven