Een verborgen schat in Kruisland: Camperparadijs in het groen

Ontdek een verborgen parel in Kruisland: een camperplaats die je versteld doet staan! Te midden van groene pracht vind je ruime camperplekken met alle voorzieningen die je maar kunt wensen: stroom, water, toiletten en douches. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je er ook genieten van heerlijk eten en drinken.

Onze ontdekking van deze unieke camperplaats heeft ons aangenaam verrast. We hebben enkele dagen doorgebracht op deze idyllische locatie, waarbij we de omgeving hebben verkend. Een fietsrit naar Oud Gastel bracht ons langs de betoverende Blauwe Sluizen. Het weer was fantastisch, waardoor we buiten konden koken op onze nieuwste aanwinst: de Cadac Safari Chef 30. Deze barbecue heeft zich uitstekend bewezen! Voor degenen die geïnteresseerd zijn, hier is de link: https://tinyurl.com/52dsmcxk.

Uiteraard hebben we ook het eten op het terras uitgeprobeerd en het was voortreffelijk. In onze video laten we je graag kennismaken met de camperplaats, de prachtige omgeving van Kruisland en natuurlijk het heerlijke eten en drinken. Oh, en niet te vergeten: het verrukkelijke ijs!

Hieronder een videoverslag dat je niet mag missen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven