Ontdek Thüringen: Een Betoverende Camperreis door de Tijd

Vandaag nemen we jullie mee op een camperreis naar Thüringen, Duitsland. Deze regio biedt een historische charme en we hebben enkele bijzondere ervaringen om te delen. Vergeet niet te abonneren en een duimpje omhoog te geven om ons te steunen op deze reis!

Schloss Hanstein: Historisch Erfgoed:
Onze reis begint met een bezoek aan de ruïnes van Schloss Hanstein, een plek die de moeite waard is vanwege zijn rijke geschiedenis en sfeer. We nemen jullie mee op een rondleiding door deze bijzondere locatie.

Overnachten in Heilbad-Heiligenstadt:
Na het verkennen van de ruïnes, overnachten we op een camperplaats nabij het centrum van Heilbad-Heiligenstadt. Dit charmante stadje biedt een rustige setting voor de nacht, en we laten jullie zien hoe het is om hier te verblijven.

Een Boerderijavontuur met Onweersverrassing:
Iets verderop brengen we de nacht door op een camperplaats bij een boerderij in Ottrau, genietend van de omgeving. Helaas worden we verrast door een spectaculaire onweersbui – we delen deze opwindende ervaring met jullie.

Verkenning van de Altstadt van Alsdorf:
Op aanbeveling van enkele volgers besluiten we om Alsdorf te verkennen. Het blijkt de moeite waard te zijn! We nemen jullie mee naar de Altstadt, waar we de historische charme en unieke bezienswaardigheden ontdekken.

Tot slot willen we onze kijkers en volgers bedanken voor jullie steun. En een speciale groet van Daisy, onze trouwe metgezel op deze reis! Laat ons in de reacties weten welk deel van onze avonturen jullie het meest aanspreekt. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

2 opmerkingen bij “Ontdek Thüringen: Een Betoverende Camperreis door de Tijd”

  1. Avatar

    Altijd fantastisch om jullie informatie te kunnen gebruiken. Top gedaan hoor.
    We gaan jullie reis een keer volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven