Van Duitsland naar Zweden via Beroemde Bruggen

De zomer is hier en dat betekent dat het weer tijd is voor een onvergetelijk camperavontuur! Deze keer hebben we onze bestemming gezet op het prachtige Zweden, en we nemen je graag mee op onze reis. Er zijn talloze manieren om naar Zweden te reizen, maar wij hebben gekozen voor een rustige en schilderachtige route via enkele beroemde bruggen.

Onze Reisroute

Ons avontuur begon met een tussenstop tussen Hannover en Hamburg, waar we een sfeervolle camperplaats vonden om te overnachten. Hier konden we ontspannen en genieten van een mooie wandeling in de omgeving. Vervolgens ging de reis verder door Hamburg, en je vraagt je misschien af, hebben we te maken gehad met files? Dat kom je te weten als je onze video bekijkt.

Vanuit Hamburg staken we de grens over naar Denemarken, waar we een comfortabele camperplaats bij een Bed & Breakfast vonden om te overnachten. Denemarken verwelkomde ons met zijn charmante sfeer en gastvrijheid.

De Bruggen naar Zweden

Een van de meest opwindende delen van onze reis was de oversteek naar Zweden via enkele beroemde bruggen. We waren in eerste instantie een beetje nerveus, maar achteraf viel het enorm mee. Het gevoel van vrijheid en avontuur was onbetaalbaar terwijl we deze indrukwekkende constructies overstaken.

Eenmaal in Zweden vonden we onze eerste camperplaats bij een Nostalgiemuseum dat zeker de moeite waard was om te bezoeken. Het was slechts het begin van ons avontuur, en we hebben bewust geen strak reisschema opgesteld. Dat is namelijk de magie van reizen met de camper – de vrijheid om onverwachte plekken te ontdekken.

Volg Ons op Onze Reis!

Wil je geen moment van ons avontuur missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van al onze avonturen tijdens deze campertrip door Zweden. We delen niet alleen onze reiservaringen, maar geven ook handige tips voor camperreizigers.

Dus, ben je klaar om met ons mee te reizen en te genieten van de schoonheid en de vrijheid van het camperleven in Zweden? Klik op de video hieronder om ons avontuur te volgen, en vergeet niet je te abonneren op ons kanaal voor meer spannende updates. Samen maken we van deze reis een onvergetelijke ervaring!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven