Verrassende Ardennen – Deel 2

Welkom bij deel 2 van onze onvergetelijke paasreis naar de Belgische Ardennen! Op camping La Prahay in Poupehan, beleefden we de tijd van ons leven en het weer werd alleen maar beter.

Op een stralende dag besloten we om op de fiets te springen en richting het historische Bouillon te rijden om het prachtige kasteel te bezoeken. Deze tocht was geweldig en we hebben de route dan ook gedeeld via ons account op Komoot. Als je ook van avontuur houdt, moet je deze fietsroute zeker eens uitproberen.

Terug op de camping grepen we de kans om onze drone boven te halen en spectaculaire beelden te schieten van de omgeving. De Ardennen zijn werkelijk prachtig en deze luchtvideo is het bewijs.

Helaas liep onze trip niet helemaal volgens plan. Op de dag van vertrek raakten we muurvast in de modder en zat onze camper vast. Gelukkig hadden we de wegrijmatten bij ons en ons E&P Levelsysteem deed goed zijn werk. We konden de camper optillen, de matten eronder leggen en uit de modder wegrijden.

We hopen dat je genoten hebt van ons avontuur en als je ook van kamperen en de natuur houdt, raden we je zeker aan om een bezoek te brengen aan de Ardennen. Vergeet niet onze video te bekijken en laat ons weten wat je ervan vindt!

Groeten aan alle kijkers en volgers van Dennis, Nancy en Daisy.

Hieronder de video van deel 2:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven