Verrassende Ardennen – Met Pasen naar Belgie

Het is Pasen 2023 en dat betekent dat het tijd is om eropuit te gaan! En wat is er nu beter dan een weekendje weg met de camper? Dit jaar besloten we om richting België te trekken voor een lang paasweekend.

Onze uitvalsbasis voor dit avontuur was de prachtige La Prahay camping in Poupehan, gelegen in het idyllische Boullion. Hier konden we ons hart ophalen als natuurliefhebbers en buitensporters. De camping bood alle comfort die we nodig hadden voor een geslaagde trip.

Natuurlijk gingen we de omgeving verkennen en dit eerste deel van onze avonturen nemen we je graag mee op onze ontdekkingstocht. We laten je kennismaken met de camping zelf, het overheerlijke eten en drinken dat er te vinden is en de fantastische bluesmuziek die we er beluisterden. Maar dat is nog niet alles! We namen ook de tijd om een stevige wandeling te maken in de heuvels rondom de camping, met adembenemende uitzichten.

En last but not least: een grote shout-out naar alle kijkers en volgers van Dennis, Nancy en Daisy! Benieuwd naar onze ervaringen? Bekijk dan zeker onze video in twee delen. We beloven je, het wordt een reis om nooit te vergeten.

Hieronder de video:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven